Farma/Sănătate

Inther Group dezvoltă, construiește și întreține soluții de sisteme intralogistice complete, hibride și inovatoare pentru industria farmaceutică/medicală. Vă înțelegem nevoile și preocupările, e.g. lucrul cu produse delicate, documentație elaborată și toleranță zero la greșeli. În plus, cerințele complexe precum problemele de disponibilitate, scăderea stocurilor, livrările mai frecvente în cantități mai mici și așteptările din ce în ce mai mari de la clienți (cum ar fi livrările mai rapide în ciuda vârfurilor sezoniere), creează situații intralogistice extrem de solicitante pentru producătorii/distribuitorii din domeniul farmaceutic/sănătății. Grupul Inther a îndepărtat cu succes aceste preocupări pentru multe companii farmaceutice în trecut, cu gama sa de produse și software dedicate, cunoștințele și experiența vastă și abordarea flexibilă și personală.

Avantaje

  • Sfat profesional
  • Analize detaliate pentru soluții optimizate
  • Produse dedicate industriei farmaceutice
  • ROI mai bun
  • Colaborare placută și personală
  • SLA tehnic pe viață pentru optimizare continuă

INTHER A-FRAME

Inther A-Frame este o soluție complet automată pentru procesarea rapidă a comenzilor complexe, garantând cea mai mare productivitate posibilă și un flux optim de material, chiar și la perioade de vârf. Această tehnologie dovedită este potrivită în special pentru distribuția farmaceutică. A-Frame de la Inther se distinge prin nivelul ridicat de flexibilitate. Canalele de produs sunt reglabile, astfel încât două coloane de pachete mai mici pot încăpea într-un singur dozator. Ejectoarele inteligente asigură o procesare complet automată, sigură și fără erori a produselor. Un senzor calculează înălțimea și numărul de articole din coloană, cu adăugarea unui „procent de indentare” măsurat. Această verificare suplimentară a calității monitorizează starea articolelor și asigură că personalul depozitului completează corect și optim A-Frame atunci când este necesar și că numărul erorilor de procesare rămâne scăzut și producția crește.

Central Filling

Procesare la nivel de pacient sau de prescripție
Proces controlat 100%
Distribuire FMD integrată

Central Filling este un proces hibrid care permite plasarea comenzilor la nivel de pacient sau de prescripție. Acest proces este în special potrivit pentru industria farmaceutică, deoarece comenzile nu mai trebuie să fie adunate la farmacie. În plus, central filling oferă o precizie suplimentară printr-un control 100% și contribuie la eficiență prin distribuirea FMD integrată.

Procesul de Central Filling începe cu transmiterea și combinarea prescripțiilor prin sistemul gazdă către Inther LC. Comenzile preluate sunt apoi distribuite în diferite zone de picking (de exemplu, A-Frame, carusel). După aceea, procesarea comenzii se face la nivel de pacient sau prescripție la stațiile de lucru Central Filling. Operatorul scanează mai întâi recipientul în care sunt colectate comenzile pacientului, urmat de scanarea fiecărui articol individual.

TOTUL AMBALAT ÎNTR-O SINGURĂ UNITATE DE TRANSPORT

O etichetă pentru pacient este apoi tipărită pentru fiecare articol și aplicată pe articol. Articolele sunt distribuite la nivel de pacient sau de prescripție în locațiile cu benzi LED iluminate care indică destinația lor corectă. Senzorii validează faptul că articolul a fost de fapt plasat în locația corectă. Când toate articolele au fost distribuite, unitățile de transport (de exemplu, pungi, cutii) sunt luate una câte una și eticheta pacientului este imprimată și aplicată pe partea din față a acestei unități. Acestea sunt apoi plasate înapoi în recipientul sursă, care va merge apoi în zona de expediere și va fi trimisă, de exemplu, la farmacii.

Inther FMD

Începând cu 2019, fiecare pachet de medicament eliberat pe bază de rețetă din Europa trebuie să aibă un cod de bare unic care este înregistrat într-o bază de date centralizată europeană. Inther Group a dezvoltat o soluție software pentru FMD.

Inther-FMD-interface.png

FMD (Falsified Medicines Directive) este o directivă europeană pentru a preveni ca medicamentele contrafăcute să ajungă în lanțul legal de distribuție și în cele din urmă să ajungă în mâinile pacienților. Medicamentele individuale trebuie verificate folosind această bază de date centrală.

Instalat în rețeaua locală cu suport pentru HTTPS
Comunicare NMVS asincronă cu tranzacțiile buffering offline
API securizat pentru integrarea cu Inther LC sau alte sisteme WMS sau ERP
Suport securizat Active Directory pentru autentificarea utilizatorilor
Suportă Arvato Systems NMVS și SolidSoft Reply NMVS
Gestionarea rolului utilizatorului per entitate NMVS și stație de lucru
INTEGRAREA FMD

Aplicația Inther FMD suportă procesele necesare pentru o integrare cu succes a FMD. Cele mai importante funcții sunt verificarea și distribuirea medicamentelor individuale într-o bază de date centralizată europeană. În această soluție bazată pe web, codurile de bare GS1 pot fi scanate și transferate în baza de date NMVS cu acțiunea selectată.

  • Dialog de scanare a medicamentelor ușor de utilizat, cu urmărire a referințelor
  • Gestionarea ușoară a entităților NMVS
  • Export ușor de date în format .CSV
  • Auditul fiecărei acțiuni NMVS stocată timp de 7 ani

STUDII DE CAZ FARMA

Videouri

Uniphar project video
A-Frame
A-Frame
Central Filling

Downloads Relevante

Borșură Inther A-Frame (8 MB)

Procesarea rapidă a comenzilor farmaceutice complexe (ENG)

Broșură Inther FMD (4 MB)

Soluție pentru Directiva privind medicamentele falsificate (ENG)

Contact

Vrei să Dai VIAȚĂ și AMBIȚIILOR TALE în INTRALOGISTICa farmaceutică?

contactează un expert farma acum+40 729 090 509

Cum vă putem ajuta?