Integrarea sistemului

Inther Group furnizează soluții logistice complet integrate. Imediat ce conceptul logistic a fost stabilit în faza de proiectare, începem imediat cu realizarea proiectului și implementarea totală a sistemului.

Integrarea sistemelor

Integrarea extinsă a sistemului necesită alegeri consistente la fiecare nivel de control. De la partea mecanică fiabilă la o conexiune stabilă la sistemele gazdă. Prin integrarea completă a soluțiilor noastre la diferite nivele de sistem, vă oferim o perspectivă în timp real asupra proceselor din depozit. Inther Group furnizează următoarele pentru depozitarea, ridicarea comenzilor, sortarea și ambalarea mărfurilor:

Management total al proiectului
Integrare prin software propriu
Management de proiect dedicat și cu experiență
Fiabilitate și flexibilitate
Analiză cantitativă detaliată
 
Managementul total al proiectului

Inther Group se ocupă de managementul total al proiectului. Atunci când implementăm soluții de automatizare, folosim module din biblioteca Inther LC. Această bibliotecă conține module în domeniile Gestionării fluxului de materiale , Pick to Light și Zone Picking, și altele. O echipă de manageri de proiect cu experiență este pregătită să se ocupe de proiectul dvs. de la început până la sfârșit. Aceasta include testarea la fața locului a sistemelor integrate, instruirea angajaților dvs. și asistență pentru lansare. Nu vom pleca până nu veți fi mulțumiți.

 

IMPLEMENTARE ȘI INTEGRARE RAPIDĂ

Fiabilitatea și flexibilitatea sunt trăsături caracteristice ale Inther Group ca integrator de sisteme. Sistemele noastre sunt implementate, integrate rapid și au o perioadă scurtă de amortizare dovedită.

Contact

DĂ VIAȚĂ AMBIȚIILOR TALE ÎN INTRALOGISTICĂ

contactează-ne +40 729 090 509

Cum vă putem ajuta?