FMCG*

*Fast-moving consumer goods/Bunuri de larg consum

Mii de comenzi de dimensiuni variabile în fiecare zi și cu zeci de mii de linii de ridicare a comenzilor, fast movers, slow movers, produse de formă neobișnuită, și efectele proceselor sezoniere într-o perioadă cu cerere mare (cum ar fi timpul de livrare mai scurtă în cantități mai mici) și intensificarea cumpărăturilor online (și articole returnate)… Ați putea fi copleșit în găsirea unei soluții optime în depozit pentru intralogistică care, de asemenea, pe termen lung oferă o experiență pozitivă pentru clienți. Dar cu asta te poate sprijini Inther Group!

În fața creșterii costurilor operaționale din cauza lipsei de personal, a prețurilor imobiliare în creștere, a costurilor energetice mai mari și a investițiilor necesare, nu este de mirare că depozitele de astăzi se confruntă din ce în ce mai mult cu tensiuni și își ating limitele mult mai devreme decât au preconizat. Din fericire, Inther are mai multe soluții inteligente pentru un depozit eficient pe termen lung, inclusiv sisteme hibride automate flexibile și modulare și robot piece picking (robot de colectare automată) inovativ.

Avantaje

  • Sfat profesional
  • Analize detaliate pentru soluții optimizate
  • Produse dedicate industriei farmaceutice
  • ROI mai bun
  • Colaborare placută și personalizată
  • SLA tehnic pe viață pentru optimizare continuă

INTEGRAREA SISTEMULUI HIBRID LA NIVEL SUPERIOR

Soluția dvs. de succes a sistemului de depozitare Inther este garantată printr-o combinație unică și optimă a tehnologiilor software integrate cu datele potrivite, o combinație optimizată de soluții hardware hibride (manuale, semi-sau complet automatizate, robotizate, cu o singură etapă și mai multe etape) și cu profesioniști experimentați și pasionați, cu idei inovatoare și creative pentru a proiecta, construi și întreține sistemul dvs. de intralogistică multifuncțională atât pentru comerțul electronic, cât și pentru retail combinate. Lucrând inteligent, Inther integrează perfect toate cerințele pentru comandă, precum și pentru gestionarea retururilor, indiferent de complexitatea condițiilor. Serviciile noastre dedicate ciclului de viață asigură ca sistemul dvs. continuă să se potrivească nevoilor dvs. până la sfârșitul duratei sale tehnice de viață! Decenii de experiență, know-how și pasiune îți aduc soluția optimă pentru afacerea ta.

GRIPP: FMCG Robot Piece Picking

GRIPP (Gantry Robotic Intelligent Piece Picker) este o tehnologie de picking complet automatizată, compactă, potrivită în special pentru FMCG. Echipat cu o interfață de utilizator intuitivă, poate procesa 24/7 până la 1.200 de bucăți pe oră, economisind costuri uriașe ce țin de forță de muncă. GRIPP este capabil să proceseze piese de la un container de depozitare (compartimentat) până la douăsprezece containere sau cutii (compartimentate), cu marele avantaj de a fi evitată presortarea și de a avea o flexibilitate mai mare în succesiunea stocurilor și a containerelor. Unic pentru GRIPP este utilizarea de măsurare a greutății, lungimii, lățimii și înălțimii produsului cu un senzor de lumină și tehnologie de viziune AI, un „gripper” extrem de inteligent și flexibil, personalizabil și un software de auto-învățare a „unghiului de abordare adaptabil”, care, indiferent de formă, ridică și plasează un articol din unghiul corect într-un mod controlat, precis și eficient, prevenind deteriorarea ambalajului.

Studii de caz FMCG

Videouri

GRIPP Robotic Piece Picker
GTP Goods to Person
HEMA e-commerce DC
Blokker DC

downloads Relevante

Broșură Inther GRIPP (5 MB)

GRIPP Robot Piece Picking (ENG)

Așteptăm cu nerăbdare apelul tău!

contactează experții noștri acum +40 729 090 509

Cum vă putem ajuta?