Proiectare

Încă de la prima conversație cu clienții noștri, există o singură întrebare care ne preocupă: care este cea mai eficientă, optimă și fiabilă soluție pentru depozit?

ANALIZA CANTITATIVĂ

Găsirea acestei soluții începe cu analiza mai multor factori: profilul comenzii, baza de clienți, gama de produse etc. Pe baza acestei analize cantitative și a cunoștințelor noastre aprofundate în domeniul logisticii, realizăm un proiect logistic extins. Acest design include descrieri de proces, structura IT, layout-uri alternative și indicații de cost.

PROPRIUL SOFTWARE

Inther Group automatizează procesele logistice interne prin furnizarea de soluții manuale, sisteme mecanizate sau o combinație a ambelor. Manual sau mecanizat, în ambele cazuri software-ul propriu al Inther joacă un rol cheie în controlul proceselor. Inther oferă software pentru sistemele de management al depozitelor (WMS), sistemele de control al depozitelor (WCS), Pick to Light, integrarea codurilor de bare și RFID și controlul fluxului de materiale (MFC).

Analiza cantitativă
Cunoștințe vaste în logistică
Soluții manuale și automate
Implementări rapide
Timp scurt de amortizare dovedit

Timp scurt de amortizare

Fiabilitatea și flexibilitatea sunt caracteristicile tipice ale soluțiilor Inther, sistemele noastre fiind implementate rapid și cu un timp de amortizare scurt dovedit.

PRINCIPIILE DE BAZĂ PENTRU PROIECTAREA CONCEPTELOR INTRALOGISTICE
  • Abordare creativă și multidisciplinară în care sunt incluse diverse posibilități conceptuale pe parcursul tuturor activităților de proiectare.
  • Utilizarea tehnologiei dovedite în modulele software-ului Inther LC.
  • Cercetarea posibilităților și avantajelor automatizării/mecanizării ca mijloc de realizare a operațiunilor logistice mai eficiente și mai rentabile, nu ca scop în sine.
Contact

DĂ VIAȚĂ AMBIȚIILOR TALE ÎN INTRALOGISTICĂ

contactează-ne + 40 729 090 509

Cum vă putem ajuta?